Sörmlandsleden etapp 23:1 och 23:2

Med tåg från Stockholms Central till Flen för att nå starten av Sörmlandsledens etapp 23. Först gick vi åt fel håll men det korrigerades snabbt. Dagens etapper var lättsprungna med relativt få tekniska avsnitt och inga direkta backar.
Vid Harpsund gjorde vi en avstickare till den berömda ekan, den som Erlander gjorde berömd, som transporterat Pompidou, Merkel, Cameron, Reinfeldt, Chrustjov, Palme, Kekkonen och många fler världsstjärnor på den politiska arenan.
Innan vi kom fram till Harpsund träffande vi på en annan legendar, en inom ultravärlden, Boel De Geer som var ut på ett eftermiddagspass.

Avslutade med fika i Hälleforsnäs innan toget tog oss tillbaka till huvudstaden.

Klicka på en bild, navigera med pilarna till höger och vänster på bilderna eller på tangentbordet.

Idag 22 km.