Värmdö Ultra

Premiär för loppet. 60 km från Lillsved till Gustavsberg. Med start kl 8 i perfekt löparväder, dvs mulet och ca 14 grader. Min vana trogen la jag mig sist i startfältet, t o m efter kvastarna under ett kort ögonblick efter starten. Efter någon kilometer slog jag följe med Magdalena och Leif och vi höll ihop de resterande kilometerna till Gustavsberg.

Ibland är det svårt att ta in att man befinner sig i Stockholms skärgård, skog och stigar och mycket natur. Några trafikerade passager och några asfaltssträckor. Halvvägs mötte vi döden med sin lie men vi klarade oss undan den här gången också. Supportstationerna gjorde att man inte blev hungrig eller törstig under väg. Efter en lång dag på Värmdö gick vi i mål vid 16:30-tiden.

Klicka på en bild, navigera med pilarna till höger och vänster på bilderna eller på tangentbordet.

Idag blev det dryga 61 km.