KUL i Gävle

Årets KUL helg, den tolfte sammankomsten, genomfördes i Gävle. Dryga 20 löpare kom till residensstaden vid Östersjökusten. Fredagen med en 10 km löptur med pannlampa innan middag och information om Björnfrossa ultramarathon.

Lördagen började med ca 15 km på Kustleden norrut från Engeltofta, där vi bodde, åt och konfererade, innan vi vek av västerut och sprang i skogslandskap söderut. Några sprang 35 km, andra 50 km. Elov Olsson avslutade dagens med att berätta sin historia från slopestyle åkare, en knäskada, till världselit i ultralöpning.

Söndagen blev det tre grupper, 15, 22 och 30 km i olika farter. Gemensam lunch innan färden gick hemåt.

Bilder från KUL-helgen finns här!

Bilder av Christer Schapiro, Nina Lovén, Cecilia Petterson och Jag själv. Lite halvmörkt väder hela helgen så en del bilder är inte helt skarpa.

Under helgen sprang jag 80,5 km