Knivsta -Stockholm

2009 var jag med på eventet Uppsala – Stockholm. Nu 11 år senare var det dags igen. Pga Coronatider var några tåg inställda så det fick bli start i Knivsta istället. På utsatt tid kom Gunilla, som sprungit från Uppsala med Uppsalagänget. Och klockan 11:00 gav vi oss av och gruppen hade blivit något större inklusive Frida, Kenneth, Peter och jag från Stockholm. Uppsalagänget drog på i en hiskelig fart så ganska omgående sprang vi från Stockholm själva i en egen grupp i ett behagligt ultratempo. Matstopp på Stora Wäsby och lite stödköp på vägen. Väl framme vid Stockholms Central såg det öde ut så vi fortsatte att springa till Slussen där vi traditionsenligt åt och drack på Blå Dörren.

Bilder från löpningen finns här

Bilder från löpningen finns här!

Idag sprang vi 57 km